شنبه 23 اردیبهشت 1402 اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور
اطلاعیه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه پیام نور؛
دستورالعمل نحوه برگزاری آزمون پایان نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401
به گزارش روابط عمومی، نحوه برگزاری آزمون‌های پایان ترم به این شرح اعلام می گردد؛
در
نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 آزمون کلیه دروس با منبع در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد به صورت حضوری در مراکز/واحدها و متمرکز توسط مرکز سنجش و آزمون برگزار خواهد شد.
آزمون مقطع دکتری به صورت حضوری و توسط مراکز مجری اجرا خواهد شد. آزمون دروس عمومی مقطع کارشناسی به صورت مجازی و متمرکز در بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون و غیر حضوری می‌باشد. دانشجویان توجه نمایند؛ جهت
ورود به سامانه آزمون الکترونیکی در آزمون‌های حضوری، نام کاربری : شماره دانشجویی و رمز عبور: کد ملی ثبت شده در سامانه گلستان می‎‌باشد. همچنین نام کاربری و رمز عبور دانشجویان اتباع شماره دانشجویی این عزیزان است. – نکات اجرایی در برگزاری آزمون‌های متمرکز و مجازی و غیر حضوری دروس عمومی بر بستر سامانه آزمونی مرکز سنجش و آزمون آزمون دروس عمومی در سامانه مرکز سنجش و آزمون به آدرس https://edu.pnu.ac.ir برگزار خواهد شد.

تاریخ آزمون‌های دروس عمومی از 27 تا 31 خرداد ماه 1402 (به مدت 5 روز ) می‌باشد.