شنبه 23 اردیبهشت 1402 نحوه دریافت یارانه خرید کتاب از بخش فروش مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران اعلام شد شنبه
قابل توجه دانشجویان دانشگاه پیام نور؛
به گزارش روابط عمومی ،پس از پیگیری های بعمل آمده، امکان دریافت یارانه خرید کتاب از بخش فروش مجازی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به آدرس  book.icfi.ir برای تمامی اعضاء هیات علمی و دانشجویان دانشگاه فرآهم شده است.
متقاضیان می توانند پس از تکمیل پروفایل کاربری خود در سایت مذکور، از یارانه مربوطه استفاده کنند.
ضمنا، برای استفاده از این یارانه، نیاز به پرداخت وجه در هنگام ثبت نام نبوده و در هنگام خرید کتاب، به صورت خودکار و تا سقف 350 هزار تومان برای اعضا هیات علمی و 300 هزار تومان برای دانشجویان، محاسبه می شود.